9 órája
A vendéglátás csúcsán: beszélgetés a Kele csárda pincér mestereivel
Üdvözlöm Önöket, a baloghtomi vagyok!
Ugye ismerik és talán használják is a szakmai fokozatok csúcsát jelentő Mester elnevezést?! Előfordul, hogy mi magunktól szólítjuk annak azt, aki szerintünk az átlag fölött teljesít. Persze az az igazi, ha ezt a címet egy hivatalos minősítés nyomán szerzi meg valaki. Ezúttal egy olyan eseményen vehettem részt a Tolna Vármegyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskolában, ahol a szakmai elit előtt tettek pincér mestervizsgát, többek között a Dunaföldvári Kele csárda pincérei: Horváth János és Horváth Zsíros Viktória.
Hallgassanak ki bennünket, hiszen az esemény főszereplőivel beszélgetve tanulságos és példaértékű gondolatok is elhangzottak!