Dunaferr – Liberty

2024.08.09. 16:06

Nem érkezik időben a bér a Libertynél - hétfőn utalhatnak

Duol.hu

Fotó: DH archív

Frissítés:

A Liberty Dunaújváros nem tudja határidőre kifizetni a munkavállalók bérét - tették közzé a két reprezentatív érdekképviselet vezető tisztségviselői augusztus 9-én, péntek délután. Eközben - nem hivatalos információink szerint - a munkáltató a belső informális hálózaton, az intraneten arról tájékoztatott, hogy hétfőn, augusztus 12-én utalják a munkabéreket.


Korábbi írásunk:

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Dunaferr Ifjúsági Szervezet vezető képviselői - a munkavállalóknak írt levelükben - arról tájékoztattak, hogy munkáltató arról értesítette őket, hogy gond van a júliusi munkabérek időben történő kifizetésével. Jelezték a munkáltatónak, hogy a Munka Törvénykönyve szerint tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a munkavállalók időben megkapják bérüket és a munkáltató közvetlenül is kommunikáljon a dolgozókkal!

Végrehajtást rendeltek el

A NAV Fejér Vármegyei Igazgatósága még július 30-i/augusztus 1-i dátummal - augusztus 7-i/augusztus 9-i közzététellel a Magyar Közlönyben - végrehajtást rendelt el a Liberty Dunaújváros két cége, a Duna Furnace Dunai Vasmű Kft. és a Dunarolling Dunai Vasmű Kft. ellen. - tették közzé a társaság munkavállalói csoportjában.

Amint új információt kapunk, frissítjük cikkünket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!