Vásár

7 órája

Kézműves kincsek és finomságok Kisapostagon

Az idei évben utolsó előtti alkalommal rendezik meg a Kisapostagi Termelői és Kézműves Vásárt, amelynek jól bevált helyszíne a kisapostagi piactér és környéke. Az esemény időpontja október 12-én, szombaton 14:00 és 17:00 óra között lesz.

Duol.hu

A szervezők idén is bővítették a résztvevők körét, új, helyi termelőket hívtak meg, akiket Schreiber Gábor, a rendezvény egyik szervezője mutat be.

A vásár újdonságai között található:

  • F.A. Papírkosárka: Anikó, dunaújvárosi kézműves, különböző méretű, formájú és színű papírkosarakat készít. Ezek az igényes kézműves darabok igazi mesterművek.
  • Zoomah: Kutyabarátok számára kínál C-vitaminban gazdag, só-, cukor- és tartósítószermentes jutalomfalatokat, kutyasnackeket és fogápoló termékeket.
  • Ildingo Mézes: Mézeskalácsok és puszedlik mestere, különböző formákban és színekben készít finomságokat, akár egyedi üzenetekkel is díszítve.
  • Jutka Munka Szívvel: Judit, nyugdíjas tanár, kézműves termékeket készít, köztük táskákat, párnákat, plüssjátékokat, valamint pelenka- és zsebkendőtartókat.
  • Zelina Makramé: Makramé technikával alkotott ajtó- és falidíszek, tárolódobozok, poháralátétek, kulcstartók és téli dekorációk szerepelnek a kínálatában.
  • Rozmaringos Műhely: Réka, kutatóbiológus, illóolajok és gyógynövények gyógyhatásaival foglalkozik. A vásárra rozmaringos szörpökkel, illóolajokkal és sópárnákkal érkezik.
  • Kati Világa: Friss, lágy és érlelt, füstölt és fűszeres sajtokkal, valamint sajtgolyókkal és sétáló sajtpoharakkal várja a látogatókat.
  • Smaragdfarm: A levendula termesztésére és feldolgozására szakosodtak, de termelői mézeket és szörpöket is készítenek. A piacra főként a mézekkel érkeznek.

A vásár kínálatában még számos finomság és különlegesség is megtalálható lesz: ínycsiklandó sajtok, mézek, szörpök, lekvárok, friss húsok, egyedi ékszerek, dísztárgyak, gyönyörű virágok, friss zöldségek, ízletes szószok, savanyúságok, valamint egészséget támogató termékek is várják az érdeklődőket.

A vásár kiváló alkalom a helyi kézművesek és termelők megismerésére, és egyben lehetőség arra, hogy a látogatók minőségi, házi készítésű termékeket vásároljanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában