Meteo

2024.08.28. 07:00

Időjárás: Egész héten strandidő

Duol.hu

Fotó: P. Mester Anikó (AI-illusztráció)

Mai nap időjárása

Szerdán strandidőre számíthatunk, napos idő lesz, helyenként gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél több helyen is megélénkül. A hőmérséklet délután 30 és 35 fok között alakul.

Távolabbi kilátások

Csütörtökön derült időre van kilátás, néhol gomoly- és fátyolfelhőkkel tarkítva. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti, illetve északi szél több helyen is megélénkülhet. A hőmérséklet hajnalban 14 és 22, délután pedig 31 és 37 fok között alakul.

Pénteken strandidő várható, a hőmérséklet eléri a 34-36 fokot. Az ég nagyrészt derült lesz, csak kevés felhővel. Az északkeleti szél helyenként élénk lehet, ami enyhíti a forróságot.

Szombaton folytatódik a strandidő, dél felé haladva egyre melegebb lesz, helyenként akár 36-37 fokot is mérhetünk. A csapadék esélye minimális, zavartalan napos időre készülhetünk. Ideális idő várható strandoláshoz. Az ÉK-i szél megélénkül.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!