Meteo

2 órája

Időjárás: Napos, száraz időre lehet számítani

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Mai nap időjárása

Szombaton hajnalban a szélcsendes területeken pára és köd alakulhat ki, ezt követően többnyire napos, száraz időre lehet számítani. Az északkeleti szél jellemzően mérsékelt marad. 21-26 fokos vénasszonyok nyara jellegű időnk lesz.

Távolabbi kilátások

Vasárnap napos, gyengén felhős idő várható, csapadék nélkül. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz, így nyugodt időjárási körülményekre számíthatunk. Hajnalban a hőmérséklet 4 és 11 fok közé süllyed, de napközben kellemesen felmelegszik, a délutáni órákra 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn sok napsütés után délután megnövekszik a fátyolfelhőzet, de ebből még nem alakul ki csapadék. Marad a 25 fok körüli kellemes meleg.

Kedden nyugat felől fokozatosan vastagszik a felhőzet, különösen a Dunántúlon, ahol már záporok is előfordulhatnak. Az ország más részein még marad a száraz idő, de délutánra már máshol is felhősebbé válhat az ég. A hőmérséklet 24-25 fok körül alakul.

Szerdán az erősen felhős égből szórványosan valószínű záporeső. 17 és 24 fok közötti értékeket mérhetünk.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!