Meteo

3 órája

Időjárás: néhol akár 0 és 3 fokot is mérhetnek

Duol.hu

illusztráció

Mai nap időjárása

Vasárnap eleinte keleten még előfordulhat záporeső, majd mindenhol naposra fordul az idő. Az északi, északnyugati szél nagy területen lesz erős, olykor viharos. Délután 15 fok körül alakul a hőmérséklet.

Távolabbi kilátások

Hétfőn napos időre lehet számítani, helyenként gomoly- és fátyolfelhőkkel. Eső nem valószínű. Az északi, északkeleti szél sok helyen erősödik. A hőmérséklet hajnalban 4 és 9 fok között alakul, néhol akár 0 és 3 fokot is mérhetnek, míg délután 14 és 19 fok közötti értékek várhatók.

Kedden gyengén felhős, napos idő várható a nap első felében, de délutántól északnyugat felől egyre több felhő érkezik. Csapadék kialakulásának esélye továbbra is alacsony. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkülhet. A hőmérséklet maximuma 15 és 20 fok között alakul.

Szerdán a nap folyamán fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan alakulhat ki eső. A hőmérséklet maximuma 15 fok körül várható. A délkeleti szél helyenként megélénkül.

Csütörtökön felhős idő várható, délutántól pedig szórványosan esőre is számítani lehet. A hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul. A keleti irányú szél helyenként megélénkülhet.

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!