Dunaújvárosban történt

2024.07.30. 16:50

Kigyulladt egy lakás a Vasmű úton - videóval, képgalériával

Duol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Frissítve 17:00

Tűz keletkezett egy ötödik emeleti, társasházi lakásban, Dunaújvárosban, a Vasmű úton, az Ady Endre utcánál. Berendezési tárgyak égtek az egyik szobában. A dunaújvárosi és a solti hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A rajok kiszellőztetik az ingatlant, amelyben senkit sem találtak, írja a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


A Vasmű út 5. számhoz riasztották a mentőket és a tűzoltókat, mert egy ötödik emeleti lakás eddig ismeretlen okból kifolyólag kigyulladt. A tűzoltók három szerkocsival érkeztek a helyszínre, ebből egy létrás szerkocsi. Nem hivatalos információk szerint a lakásban egy albérlő lakott, egyelőre nem tudni, hogy ott tartózkodott-e a helyszínen. A helyszínre négy mentő érkezett, a szemtanúk szerint eddig nem volt szükség beavatkozásra. Amint hivatalos információt kapunk, frissítjük cikkünket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában