Tűzoltói beavatkozások

2024.08.26. 11:00

Az M6-os autópályán, Dunaújváros térségében két személygépkocsi összeütközött

Melléképület égett Pákozdon, baleset történt az M6-oson, menet közben gyulladt ki egy személygépkocsi az M7-es Fejér vármegyei szakaszán augusztus 25-én.

Duol.hu
Baleset volt az M6-os autópályán vasárnap
Fotó: Czehmeiszter Mihály tűzoltó százados, dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság

Családi ház udvarán lévő melléképület gyulladt ki vasárnap kora reggel Pákozdon. A faszerkezetű, palafedésű ingatlan teljes terjedelmében égett. A lángokat a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vízsugarakkal elfojtották. Az oltási munkálatokban a pákozdi Noé Speciális Kutató-mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is részt vett. A tűzben a tíz négyzetméteres melléképület szinte teljesen megsemmisült.  Személyi sérülés nem történt – olvasható a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Az M6-os autópályán két személygépkocsi összeütközött
Fotó: Czehmeiszter Mihály tűzoltó százados, dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság

Összeütközött két személygépkocsi augusztus 25-én délután az M6-os autópályán, Dunaújváros térségében. A tűzoltók mindkét autót áramtalanították és a leállósávba félrevontatták.

Menet közben gyulladt ki egy személygépkocsi vasárnap délután az M7-es autópályán, a Polgárdi lehajtó közelében. A tűz kis területen az árokpart aljnövényzetére is átterjedt. A teljes terjedelmében égő személygépkocsit a székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a Sárvíz Tűzoltó Egyesület önkéntesei oltották el. Személyi sérülés nem történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában