Dunaföldvár térségében

2024.08.15. 15:48

Felborult egy nyerges vontató a 61-es főúton

A 3-as kilométernél történt a baleset.

Duol.hu

Fotó: Balogh Tamás

Frissítve 15:40

Balesetről érkezett bejelentés augusztus 15-én nem sokkal délután fél négy előtt. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy pótkocsis járműszerelvény közlekedett a 61-es főút 3-as kilométerszelvénye közelében, Dunaföldvár térségében, írja a police.hu. A körforgalomban a kamion pótkocsija felborult, rakománya pedig az úttestre és az árokba szóródott. A balesetben senki nem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás útlezárásra számítsanak az arra haladók! A forgalmat rendőrök irányítják. 


Felborult egy gabonát szállító nyerges vontató a 61-es főút 3-as kilométerénél, a körforgalomnál. A vontatmány leszakadt a traktorrészről. Előbbi az úton maradt, a vontató viszont az árokba csúszott. A dunaföldvári önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést. A baleset miatt a főúton félpályán, váltakozva halad a forgalom, írja a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában