Rendőrség

2024.09.10. 12:00

Kisbajtársak Találkozója

A vármegyei rendőr-főkapitányság munkatársai is meghívást kaptak a IV. Kisbajtársak Találkozóra, amelyet szeptember 7-én rendeztek meg - áll a vármegyei rendőrkapitányság közösségi oldalán.

Duol.hu

Forrás: A rendőrség Facebook oldala

A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége által hagyományteremtő szándékkal, a Katonai Emlékpark Pákozd területére szervezett esemény célja a katonai hagyományok ápolása, a honvédelem ügyének népszerűsítése, a társadalom és a honvédség kapcsolatának erősítése, valamint a társ fegyveres testületek tevékenységének bemutatása volt. A rendezvényen a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság szakemberei is részt vettek. A találkozóra a Bűnmegelőzési, Közlekedésrendészeti Osztályának prevenciós szakemberei, valamint az Utánpótlás-tervezési és Toborzó Alosztály munkatársai osztottak meg hasznos tanácsokat és információkat az érdeklődőkkel. A Bűnügyi Technikai és Helyszínelő Osztály kutyavezetői pedig izgalmas bemutatót tartottak a rendezvény résztvevőinek

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában