Katasztrófavédelem

2 órája

Elismerések a nemzeti ünnep alkalmából

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójának tiszteletére tartott megemlékezést a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden Székesfehérváron. Az ünnepségen elismerések átadására is sor került – írta honlapján a vármegyei katasztrófavédelem.

Duol.hu

Kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesült Kaiser Csaba

Fotó: Katasztrófavédelem

Ünnepi beszédében dr. Kozma Gergely tűzoltó százados, jogtanácsos felelevenítette az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeit. Az állománygyűlés elismerések átadásával folytatódott.

Nemzeti ünnepünk, október 23-a, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulója alkalmából dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Mácsár András tűzoltó zászlósnak, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító referensének. 

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Kaiser Csaba tűzoltó őrmestert, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját.

Némedi Péter tűzoltó őrmester, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója tárgyjutalomban részesült
Fotó: Katasztrófavédelem

A belügyminiszteri és a főigazgatói elismerés átadására a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepségén került sor október 21-én.

A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Magosi Lajos tűzoltó ezredes nemzeti ünnepünk október 23-a alkalmából kiemelkedő munkája elismeréséül ajándékutalvány tárgyjutalomban részesítette Tolnai Istvánt, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság informatikai osztályának vezetőjét, Némedi Péter tűzoltó őrmestert, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját, Árkocsevics Milán tűzoltó főtörzsőrmestert, a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs gépjárművezetőjét és Pálinkás István tűzoltó főtörzsőrmestert, a sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában