Autóvadászat

2 órája

Harmadik helyen végzett a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság – videóval

Hagyományteremtő jelleggel rendezték meg 2024. október 18-án Székesfehérváron az Alba Regia Autóvadász Kupát.

Duol.hu

Az ellenőrzések során a 10 csapat több mint 25 ezer járművet vizsgált. Képünk illusztráció

Fotó: Frank Yvette

Székesfehérváron nemrég egy átfogó közlekedési ellenőrzést hajtottak végre, amelyben rendőrök, polgárőrök és a NAV munkatársai közösen vettek részt. A cél az volt, hogy kiszűrjék azokat a járműveket, amelyek nem feleltek meg a közlekedési szabályoknak vagy egyéb rendellenességet mutattak. Az akció során a hatóságok figyelmet fordítottak arra, hogy indokolatlanul ne állítsanak meg senkit, kizárólag a szabálysértés gyanújával közlekedő járműveket ellenőrizték.

Az akcióban 10 csapat dolgozott együtt, és több mint 25 ezer járművet vizsgáltak meg. Az ellenőrzések eredményeként 50 esetben találtak lejárt műszaki vizsgát, míg 20 olyan gépjárművet is észleltek, amelyet korábban már kivontak a forgalomból.

Az akció során nem csak a közlekedési szabályok betartását ellenőrizték, hanem egy versenyt is szerveztek a résztvevők között, amelyen a Szegedi Rendőrkapitányság és a Ferencvárosi Polgárőr Egyesület közös csapata bizonyult a legjobbnak. A második helyet az Adonyi Rendőrőrs csapata szerezte meg, míg a dobogó harmadik fokára a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Városvédő Polgárőrség közös csapata állhatott fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában