Baleset

3 órája

Teljes útlezárás a 6-os főúton Paksnál

Két autó ütközött össze a Deák Ferenc utca és a főút kereszteződésében - tájékoztat a polce.hu.

Duol.hu

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Frissítés:

Véget ért a Pakson történt baleset helyszínén a rendőri intézkedés.

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset történt a 6-os főúton Paks külterületén, a főút és a Deák Ferenc utca kereszteződésében. Egy autó vezetője a Deák Ferenc utcából akart a főútra balra kanyarodni, azonban nem adott elsőbbséget a védett úton egyenesen haladó kocsi vezetőjének, és kikanyarodott elé.

A balesetben senki nem sérült meg.  A rendőri intézkedés és a műszaki mentés idejére az utat lezárták. A helyszíni intézkedésnek vége. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a a forgalom.


Eredeti hírünk:

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint október 10-én délután negyed ötkor két autó ütközött össze a 6-os főút paksi szakaszán, a Deák Ferenc utca és a főút kereszteződésében, ezidáig ismeretlen körülmények között. A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Kerülni  a a városon keresztül lehet.  

Kérjük, hogy az arra haladók fokozott óvatossággal közlekedjenek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában