együtt ünnepelnek

2018.09.11. 12:00

Játszótérszülinap Dunaújvárosban

Különleges eseményre, a „máltai” játszótér negyedik születésnapi ünnepségére várják az érdeklődőket.

Pekarek János

Négyéves lett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által fenntartott és működtetett, úgynevezett „máltai” játszótér! A nevezetes alkalmat szeptember 16-án, vasárnap 12 órától ünneplik meg a játszótéren, kicsik és nagyok részvételével. Jó idő esetén ugrálóvár várja a gyerekeket, délután ötkor vágják fel a szülinapi tortát, és fél hattól tombolahúzás lesz. Ám a születésnap mellett szá mos programmal várják az érdeklődőket!

A tavalyi torta
Fotó: archív/ZsE

Őszi élmény címmel például kirándulás-sorozatot szerveznek: szeptember 22-én Ópusztaszer, szeptember 29-én a veszprémi állatkert, október 20-án a pákozd-sukorói arborétum és vadaspark lesz a cél, október 30-án egy láthatatlan kiállítást néznek meg: ezzel kipróbálják a vakok világát, november 24-én pedig a Future parkba látogatnak. A kirándulások ingyenesek, 8-14, illetve 15- 25 év közötti fi atalok jelentkezését várják, jelentkezni a játszótér irodájában lehet. Emellett a következő csütörtökökön délután háromtól Ügyes kezek című program várja a gyerekeket a máltaiak játszóterén: szeptember 20-án, szeptember 26-án, szeptember 27-én és október 4-én. Persze: játszani is lehet a játszótéren, minden nap, sötétedésig!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában