megkérdeztük

2020.08.18. 09:00

Az elektromos hálózatot újítják

Olvasónk, egy fiatalember sérelmezi, hogy Székesfehérvárra kellett utaznia KRESZ-vizsgát tenni, a városban erre nem volt lehetősége.

Balla Tibor

A kérdéssel az illetékes KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társasághoz fordultunk. Götz Attila kommunikációs szakértő a következő választ adta: Tekintettel arra, hogy nem ismerjük a bejelentő nevét és a vizsga időpontját, a rendelkezésre álló információk alapján a konkrét ügyben tájékoztatást nem tudunk adni. Általánosságban annyit válaszolhatunk, hogy jelenleg zajlik a dunaújvárosi számítógépes elméleti vizsgák lebonyolítására szolgáló épület elektromos hálózatának felújítása, aminek következtében vannak olyan időszakok, amikor azon a helyszínen nem lehet megtartani a vizsgákat. Erről az ügyfelek minden esetben tájékoztatást kapnak, és kollégáink a vizsgázóknak felajánlják a lehetőséget, hogy az adott időpontban Dunaújváros helyett Székesfehérváron tegyék le vizsgájukat. Ez azonban természetesen nem kötelező, ha a vizsgázó a Székesfehérvárra történő utazást nem tudja vállalni, más időpontot biztosítanak számára.

Vezető képünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában