Rendhagyó és díjtalan

2023.07.06. 11:30

Family Feszt lesz Nagykarácsonyban

Family Feszt lesz Nagykarácsonyban, ami díjtalanul látgatható egész napos változatos, vidám program lesz július15-én, a helyi Sporttelepen. Az ötletgazda főrendezővel Gódány Diánával és segítőjével Szatyina Károllyal beszélgettünk.

Balogh Tamás

Szatyina Károly és Gódány Diána

Fotó: Balogh Tamás

– Izgatottnak látszol, pedig az eseményre még egy kicsit várni kell!

– Ez valóban így van, alaposan készülünk és sok szeretettel várunk rá mindenkit. Természetesen nem csak a nagykarácsonyiak részvételére gondoltunk, hanem a környező településekről is várjuk a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat. A térségben azon a napon nem lesz máshol rendezvény, ezért minden adott ahhoz, hogy a családok és a baráti társaságok eljöhessenek a Nagykarácsonyi Sporttelepre, ami az esemény helyszíne lesz.

– A délelőtti programra, a Gulyás főző versenyre időben fölkapták a fejüket a főző emberek. Most mesélj arról, hogy ebéd után milyen programokra leszel büszke?!

– Igazán büszke a csapatomra vagyok, akikkel ezt a komoly eseményt lebonyolítjuk. Egyedi áru kínálattal és gasztrosétánnyal várjuk a vendégeinket. A kézműves kiállítóink is különleges termékekkel igyekeznek kitűnni. Egész napra sokféle showműsorral készülünk.

Grandiózus légvárat építenek

– A „Búcsús család” ebben a térségben még nem ismeretek. Nagyon várjuk őket. Az biztos, hogy a legmodernebb technikai eszközökkel érkeznek. Különleges a szokásosnál lényegesen nagyobb légváruk, ami várhatóan sok örömet okoz majd a gyermekeknek.

Ismert színpadi fellépők is

– Megpróbáltuk felmérni a környék lakóinak a zenei kedvenceit. Azt gondolom, hogy a magyar emberekben ilyen szempontból egy valami közös: valamennyien szeretünk mulatni! A popos hangulatot Oláh Gergő már délre meghozza a számunkra. Délután pedig sok kedves amatőr társulat mellett Serbán Szebasztian, A-Nita, és Loretta dobja föl a hangulatunkat. Az esti nagy mulattató Bódy Csabi lesz. Az táncot a retro diszkó zenéire rophatjuk hajnalig. Reméljük, hogy a közönség igazán aktív lesz és tánccal, tapssal és énekszóval fokozza a jó hangulatot!

Dia kísérője és talán legfontosabb segítője Szatyina Károly

– Én nem választottam magamnak tisztséget, egyszerűen segítőnek számítok, hiszen egy ekkora eseményt egy ember nehezen tudna lebonyolítani. Persze vitáink nekünk is voltak, főleg a fellépők kiválogatásakor, de végül is sikerült megegyeznünk. A gulyásfőzésbe a baráti társágunkkal én is beszállok a délelőtt folyamán, de aztán déltől meg sem kockáztattam más elfoglaltságot, mint hogy odafigyeljek az esemény zavartalan lebonyolítására. Az időjósok az előrejelzések szerint zavartalan, jó időt ígérnek nekünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában