Hírek Adonyból

2024.05.12. 11:00

Fergeteges gyereknap

Gyereknapra készülnek az adonyi kastélyparkban. 2024. május 26-án, 13:00-tól 18:00-ig mindenkit egy fergeteges eseményre várnak, tele izgalmas programokkal és szórakozással.

Török Tímea

Illusztráció

Fotó: Frank Yvette / DM

A kalandra vágyó gyerekeknek itt az alkalom, hogy kipróbálják a 4 pályás Eurobungee-t és nekivágjanak a 3D karika akadálypályának. De ez még nem minden! A játéksátorban pedig még több mókás kihívás várja az érdeklődőket.

Ha inkább az ügyességi játékok hívei, nem hagyjuk ki a fajátékokat sem! Azoknak, akik inkább a színház szerelmesei, a színházteremben Harry Potter show-val készülnek 14:00-kor, majd 15:00-kor az „Így tedd rá” foglalkozás veszi át a színpadot. De ez még mindig csak a kezdet!

A Manók Birodalmában a Mancs Őrjárat titkos küldetése várja a legbátrabbakat, zenés műsorral fűszerezve. És hogy még több izgalmat csempésszenek aznapra, 16:00-kor az udvaron a Transformers show garantálja az adrenalint!

De a kreatívabb gyerekek sem maradnak ki a buliból! Egész napos kézműves foglalkozások és arcfestés várja őket.

Az eseményt Adony Város Önkormányzata és a BAMHR szervezi, és minden adonyi gyereket szeretettel várnak! Nem érdemes kihagyni a fantasztikus lehetőséget, a Gyereknap minden pillanatát!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában