Felejthetetlennek ígérkezik

2024.05.28. 15:00

Grund Családi és Sportnap Dunaújvárosban lesz a hétvégén

Dunaújváros újra felpezsdül május utolsó hétvégéjén! Május 31-én és június 1-jén a Dunaújvárosi Labdarúgó Stadionban rendezik meg a Grund Családi és Sportnapot, amely színes programkavalkáddal várja a látogatókat.

Török Tímea

Fotó: MW/Csapó Balázs

A péntek este koncertnap lesz, ahol a régió egyik kiemelkedő zenei eseményére kerül sor ebben az időszakban.

Május 31-én, pénteken 18.00 órakor nyitják meg a kapukat, és kezdődnek a zenei programok. Az est folyamán fellép a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes, majd a zenei világ sztárjai veszik át a színpadot: a Hooligans, Nemazalány, Sofi, Lmen Prala, és végül DJ BENKS pörgeti a lemezeket egészen éjjel 1 óráig. A belépés mindenki számára ingyenes.

A Hooligans lesz az este fő attrakciója, akik 21.00 órakor lépnek színpadra. Fontos, hogy akik közelről szeretnék élvezni a fellépők műsorát, csak sima talpú, sarok nélküli cipőben léphetnek a füves pályára. A többiek csak a lelátóról élvezhetik a koncerteket. A JUVE(Jövő Új Városáért Egyesület) Facebook oldalán tartott szavazás alapján a közönség a Hooligans-t választotta Magna Cum Laude ellenében, így az est biztosan hatalmas sikert arat majd.

A koncerteket péntek délelőtt sportprogramok előzik meg az iskolások és óvodások számára, hogy már a legkisebbek is átélhessék a rendezvény varázsát. Szombat délelőtt pedig a Streetball veszi át a főszerepet a stadion parkolójában. Az utcai kosárlabda minden évben nagy érdeklődésre tart számot, tavaly 31 csapat jelentkezett, az idei versenyre még lehet jelentkezni.

Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, ahol a zene, a sport és a közösségi élmény találkozik! Találkozzunk május 31-én és június 1-jén a Dunaújvárosi Labdarúgó Stadionban, és töltsük együtt ezt a fantasztikus hétvégét. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában