Családi Fesztivál

2024.05.28. 19:00

Így buliztak Kulcson: jó koncertek, gigantikus palacsinta-, vattacukor-, és hamburger őrület

Május 25-én a Kulcsi Szociális Intézmény területén rendezték meg a Családi Fesztivált, amely igazán felejthetetlen élményt nyújtott a település lakóinak és vendégeinek. Az időjárás az esti bulinak nem kedvezett, de napközben mindenki megtalálhatta a számára legkedvesebb elfoglaltságot.

Török Tímea

Fotó: Rizmajer János

Már délelőtt megkezdődtek az események: Molnár Zoltán spinning órája és Délczeg Zsófia látványos zumba bemutatója sokakat megmozgatott. A helyi Vidám Emberek Közösség fellépése jókedvet varázsolt a rendezvényre. A gyerekek szórakozásáról a Disney Lander sztárjai gondoskodtak egy nagyszerű
gyermekkoncerttel. A nap egyik fénypontja Erdős Viola, A tetováltlány, fellépése volt, amelyet a Dirty Slippers igazán színvonalas koncertje követett. Az estét egy fergeteges NeonDisco zárta, ahol a tervek szerint korosztálytól függetlenül rophatták volna a táncot, de a felhőszakadás végül ezt a programot elmosta és este 22 óra után véget ért a buli. 

Fotó: Rizmajer János

Azonban a grill piknik nagy sikert aratott: 10 órától kezdve a kulcsi családok, baráti társaságok és munkahelyi közösségek gyülekeztek a fedett helyekkel és asztalokkal felszerelt piknikező területen. Bár a részvétel ingyenes volt, a szervezők regisztrációhoz kötötték a helyfoglalást, amely így gördülékenyen zajlott.

Fotó: Rizmajer János

A fesztiválon több mint 700 darab palacsinta és közel 150 hamburger fogyott el, köszönhetően a Vidám Emberek Közösségének és a Jövő Kulcsa Egyesületnek. Limonádé és málnaszörp szintén sok fogyott, ahogy az ugrálóvárak is végig telt házzal működtek. A Hating Group Kft.- kulcsi telephelye jóvoltából volt arcfestő stand, amely egész napos szórakozást biztosított a gyerekeknek, akik lelkesen álltak sorba, hogy a szebbnél szebb végeredménnyel büszkélkedhessenek. A KUBAK és Szabados Imre kooperációjának köszönhetően pedig lufit kaptak ajándékba a gyerekek.
A sportegyesület új pingpongasztalai és az önkormányzat csocsóasztala körül állandó volt a nyüzsgés. A játékosok folyamatosan váltották egymást, sőt, még a polgármester is beszállt a pingpongozásba, nagy örömet okozva ezzel mindenkinek.
Összességében a Kulcsi Családi Fesztivál egy igazán sikeres rendezvény volt, ahol az összetartozás és a közös élmények ereje dominált. Az egész napos programok és a közösségi események olyan emlékeket nyújtottak, amelyek még sokáig beszédtéma lesznek a település lakói között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában