Jótékonyság

2024.05.16. 11:00

Jót fut majd a város, kétmillió forint a cél

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja rendezi meg május 18-án szombaton a „Jót, Fut a Város – Dunaújváros!” elnevezésű jótékonysági sportrendezvényét.

Agárdy Csaba

Fotó: Laczkó Izabella / archív

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja rendezi meg május 18-án szombaton a „Jót, Fut a Város – Dunaújváros!” elnevezésű jótékonysági sportrendezvényét. A szervezők és a segítők ebben az esztendőben a Móra Ferenc Általános Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskolát támogatják kommunikációs és specifikus fejlesztő eszközökkel. 

Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, aki egyben a Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoport vezetője is, elmondta, a támogatói jegyekből már 1 257 500 forint gyűlt össze – eladva az összes jegyet.

– Aki akar, még a rajt előtt beléphet a támogatók közé. Ugyanis, aki rajtszámmal akar futni, annak ezer forintot kell ezért fizetnie, de természetesen ennél bárki adományozhat nagyobb összeget. Megcéloztuk azt, hogy kétmillió forint gyűljön össze.

A program a Városházán 8 órakor a regisztrációval kezdődik, az első futás, az ovisoké 9 órakor rajtol el, a zárás fél tizenkettőre várható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában