Jótékonysági akció

2024.05.09. 14:00

Jót fut majd Dunaújváros, jó szívvel a Móra iskoláért

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja ismét hallat magáról.

Agárdy Csaba

Fotó: Laczkó Izabella

Ezúttal jótékonysági futóversenyt rendeznek. Az esemény kapcsán tartottak kedden délután sajtótájékoztatót a Móra Ferenc Általános Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskola aulájában.

Az összejövetelen  megtudhattuk, hogy immáron hatodik alkalommal rendezi meg a „Jót, Fut a Város – Dunaújváros!” elnevezésű jótékonysági sportrendezvényét a DLSZ. Az idei rajt május 18-án, szombaton 9 órakor lesz a Városháza téren.

Az is hamar kiderült, hogy miért pont a Móra iskolában  tartották meg az illetékesek a sajtótájékoztatót. A válasz egyszerű: 

a szervezők és a segítők ebben az esztendőben a Móra iskolát támogatják kommunikációs és specifikus fejlesztő eszközökkel.

Alpekné Major Valéria, a Móra iskola intézményvezetője boldogan újságolta, hogy három hónapja keresték meg a DLSZ részéről, hogy ők lennénk ezúttal a támogatottak, és mire lenne szükségük. 

Fotó: Laczkó Izabella


– Alaposan átbeszéltük a dolgot, végül arra jutottunk, egy kommunikációt segítő szoftvert, ami az eszközcsoport központja, a hozzátartozó nyomtatókat, laminálókat, fóliákat, az autisták számára nagyon fontos időmérőeszközöket kérünk. Úgy néz ki, a kívánságunk teljesülni fog.

Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, aki egyben a Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoport vezetője is, elmondta, hogy a támogatói jegyekből már közel egymillió forint, pontosabban 937 500 forint gyűlt össze.

– A támogató jegyeket a verseny napjáig lehet megvásárolni. Eddig háromszáz darabot értékesítettünk, 

a minimál, mondjuk úgy, a kikiáltási ár kétezer forint, a maximum pedig a csillagos ég.

Volt, aki ötöt vett, volt, aki ötvenezer forintot áldozott arra, hogy a jótékonysági akciónk minél sikeresebb legyen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában