Eredményhirdetés a bálon

2024.05.10. 17:00

Már lehet regisztrálni a hagyományos versenyre

Nem változtatnak a hagyományokon, ebben az esztendőben is böllér-, bor-, pálinka- és süteményverseny színesíti a szokásos Pentele-napot. Eredményhirdetés június elsején, az ugyancsak hagyományos bálon történik majd ünnepélyes kertetek között. Regisztrálni május végéig lehet a szükséges minták leadásával.

Balla Tibor

Archív.

Fotó: Laczkó Izabella

A Pentelei Nyugdíjas Klub és a Borklub 2024-ben is megrendezi a Pentele-napok keretén belül a bor-, pálinka-, füstöltáru és süteményversenyt. A minták leadására a Pentele klubházban május 28-29-én 16 és 18 óra között van lehetőség. 

Amit várnak: Egy üveg bor, minimum 3 deciliter pálinka és minimum 20 dekagram füstöltáru (kolbász, szalámi, sonka, szalonna). A süteményversenyt június elsején tartják. Erre édes, vagy sós süteményekből körülbelül 10 szelettel lehet nevezni aznap 10 és 12 óra között.

Az eredményhirdetést a június elsején 16 órakor kezdődő bálon rendezik meg ünnepélyes keretek között, értékes jutalmakkal. A 22 óráig tartó bálra mindenkit szeretettel várnak. Előzetes regisztráció: 06- 70-225-5665 telefonszámon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában