Üzenet a fogvatartottaktól

2024.05.11. 17:00

Nem számít, hogy mennyit adunk, ami igazán számít, az a szeretet, ami kíséri adományunkat

Hetekkel ezelőtt megkezdődött a készülődés a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bernátkúti objektumában annak érdekében, hogy II. számú Idősek Otthonának minden lakója, édesanyák, nagymamák, dédik ajándékot kapjanak anyák napja alkalmából- erről számolt be a bv.

Molnár Emese

Forrás: BVOP

Mint azt részletezték, május első vasárnapja a büntetés-végrehajtási intézetben is az édesanyákról szólt. A dunaújvárosi Egyesített Szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthonai intézménnyel való együttműködés jegyében a II. számú  idősotthon lakóit ajándékozták meg a fogvatartottak.

Forrás: BVOP

A reintegrációs tisztek által vezetett beszélgetések után az anyai-, és szülői szeretethez kapcsolódó szavak, üzenetek kerültek a férfi elítéltek által készített üdvözlőkártyákra, papírvirágokra. Szeretet, hűség, bizalom, béke, hála, áldás… néhány azok közül a szavak közül, amivel megfogalmazták a fogvatartottak érzelmeiket.

Forrás: BVOP

A programban részt vevő fogvatartottak anyák napi üzenete: „Nem számít, hogy mennyit adunk, ami igazán számít, az a szeretet, ami kíséri adományunkat.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában