A nagyszínpad már áll

2024.05.30. 20:00

Pénteken ingyenes Hooligans koncert a Dunaújváros Stadionban

A Dunaújváros stadion pénteken debütál koncert helyszínként is. A pályán felállított nagyszínpad legismertebb fellépője a hazai sztárzenekarok közül a Hooligans lesz, akik este kilenc órakor lépnek színpadra. A koncert ingyenes. A péntek-szombati Grund Családi és Sportnapot a JUVE Új-Városáért Egyesület szervezi. A szombati esemény kiemelt része a szokásos Steelball kosárlabda verseny is.

Duol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Május 31-én és június 1-jén ezen a helyszínen rendezik meg a Grund Családi és Sportnapot a Jövő Új-Városáért Egyesület, a JUVE szervezésében. A kétnapos rendezvényre, a színes kavalkádra várják a családokat, a látogatókat.

A május 31-i péntek este koncertnap, ahol a 18 órakor lesz kapunyitás. Fellép a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes, majd a zenei világ hazai sztárjai veszik át a színpadot: a Hooligans, Nemazalány, Sofi, Lmen Prala, és végül DJ BENKS pörgeti a lemezeket egészen éjjel 1 óráig. A belépés mindenki számára ingyenes. 

Hooligans – péntek 21 óra
A Hooligans lesz az este fő attrakciója, akik 21 órakor lépnek színpadra. Fontos, hogy akik közelről szeretnék élvezni a fellépők műsorát, csak sima talpú, sarok nélküli cipőben léphetnek a füves pályára. A többiek csak a lelátóról élvezhetik a koncerteket.

Május 31-én sportprogramokkal
A koncerteket péntek délelőtt sportprogramok előzik meg az iskolások és óvodások számára, hogy már a legkisebbek is átélhessék a rendezvény varázsát.

Június 1-én steelball
Szombat délelőtt pedig a Streetball veszi át a főszerepet a stadion parkolójában. Az utcai kosárlabda minden évben nagy érdeklődésre tart számot, tavaly 31 csapat jelentkezett, az idei versenyre még lehet jelentkezni.

Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, ahol a zene, a sport és a közösségi élmény találkozik! Találkozzunk május 31-én és június 1-jén a Dunaújvárosi Labdarúgó Stadionban, és töltsük együtt ezt a fantasztikus hétvégét. 

Részletes program

2024. május 31., péntek – helyszín a Dunaújváros Stadion
9:00 Foci Kupa középiskolások számára
9:30 Nyuszimotor verseny ovisok számára
10:00 „Kosárlabda” ovisok számára

18:00 Kapunyitás
18:30 Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes
19:00 Nemazalány x Sofi
20:00 Lmen Prala
21:00 Hooligans koncert
22:40 DJ Benks Afterparty
01:00 A rendezvény befejezése

2024. június 1., szombat – helyszín a Dunaújváros Stadion
9:00 Steelball – utcai kosárlabda – verseny (előzetes nevezések alapján)
16:00 Eredményhirdetés

A mozgalmas családi napon ugrálóvár, vattacukor, hot dog várja a gyerekeket és felnőtteket.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában