Jövő Európának

2024.05.27. 16:00

"Számunkra a béke és a biztonság a legfontosabb!"

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke a következőt posztolta hivatalos közösségi oldalán.

Duol.hu

Fotó: Dr. Molnár Krisztián FB oldala

Mint írja: 

"Európában és a világon mindenütt számíthatnak ránk a tartós békéért, a szabadságért és az igazságosságért vívott harcban" - ezt José Manuel Barroso, az Európai Bizottság egykori elnöke mondta még 2012 decemberében Osloban, miután átvehette az Európai Uniónak megítélt Nobel-békedíjat. 

Sajnos az elmúlt tizenkét esztendőben elveszett ez az eszmeiség a brüsszeli bürokratákban, és helyet adtak egy olyan globalista politikának, amely nem szolgálja sem a nemzetállamok szuverenitását, sem az európai emberek érdekeit. A jelenlegi döntéshozók az elhibázott intézkedéseikkel, szankcióikkal komoly gazdasági kihívások elé állították a tagállamokat, és egyre inkább a háború felé sodornak minket! 

A magyarok, köztük Fejér Vármegyei Polgárai már világosan megfogalmazták: nem kérünk a háborúból, nem kérünk a migrációból, nem kérünk a gender-őrületből! 

Emlékeztetni kell a jelenlegi EU-s vezetést José Manuel Barroso gondolatára, amelyre a június 9-i EP-választás során alkalmunk is nyílik! Minél több békepárti és az erős, szuverén nemzetállamok érdekeit képviselő politikusra van szükség az Európai Parlamentben, mert csak így lehet megállítani ezt a mostani brüsszeli őrületet.

Számunkra a béke és a biztonság a legfontosabb! Mi ezt a jövőt akarjuk Európának! 

"A béke ma már magától értetődő. A háború elképzelhetetlen. Európának be kell tartania a béke ígéretét" - ezt pedig Herman Van Rompuynek, az Európai Tanács egykori elnöke fogalmazta meg ugyancsak a 2012-es Nobel-békedíj átvételekor. 

Láthatjuk, hogy a jelenlegi brüsszeli vezetésnek nem sikerült ezt az ígéretet betartani. Most az Európai Választópolgárokon a sor! Szavazzunk minél többen békepárti képviselőkre! 

Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában