Kínai cég

2024.06.27. 17:00

Bővítenék az egyetemmel való együttműködést

A Kínai Tudományos Csereprogramok Szolgáltató Központjához (CSCSE) tartozó Chivast Education International Company 2024. június 20-án látogatást tett a Dunaújvárosi Egyetemen - közölte az intézmény honlapja.

Duol.hu

Forrás: DUE

Mint írták a kínai vállalat, a tengerentúli tanulmányokkal kapcsolatos tanácsadástól a diplomák akkreditációjáig széleskörű szolgáltatásokat kínál.

A Chivast célja, hogy bővítse a DUE-val való együttműködést, hogy minél több kínai diákokat vonzzon az egyetemre. Az egyetem jövőbeni céljai között szerepel a nemzetközi üzletág fejlesztése és nyitás további kínai felsőoktatási intézmények irányába is.

A Chivast delegációját Jin Yunhua vezérigazgató, Bai Jingwen vezérigazgatói asszisztens és Guo Xin nemzetközi projektosztály-vezető alkotta. A látogatást Jing Wang, a DUE partnerirodájának, a Beijing L&J Education Co. Ltd.-nek az ügyvezető igazgatója szervezte.

A Dunaújvárosi Egyetem részéről dr. Rajcsányi-Molnár Mónika intézményfejlesztési és általános rektorhelyettes, dr. Balázs László oktatási rektorhelyettes, Gyöngyössy Katalin nemzetközi kapcsolatok igazgató, Vágó József szakreferens és László Ildikó koordinátor vettek részt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában