Egymillió találkozás

2024.06.08. 17:19

Csak a béke számít

Fekete Györgyi

Szabó Tamás nem olyan rég ünnepelte 77. születésnapját. A tősgyökeres pentelei, aki egész életét a penetelei hagyományok összegyűjtésének és megőrzésének szentelte, a háza kapuja előtt fogadta Magyar Andrást a JUVE és a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét,  valamint Bükki Miklóst, aki az óvárosi körzet képviseletére aspirál. Az egymillió találkozás kampány apropóján keresték fel az ismert és elismert közéleti embert, hogy átadják neki Orbán Viktor miniszterelnök levelét.

Csak a béke!

A hajdani élsportoló hangsúlyozta, hogy ő soha nem folytatott pártpolitikát, mindig az alapján döntött, hogy kik azok, akik olyan értéket képviselnek, ami neki a legfontosabb. És most úgy látja, hogy a béke kérdésénél semmi sem lehet fontosabb, az amiben nem lehet semmilyen kompromisszumot kötni, így támogatásáról biztosította a jelölteket. 

Mindemellett annak a kérésének adott hangot, hogy amennyiben a politikusoknak lehetősége lesz, szenteljenek nagyobb figyelmet  a pentelei hagyományőrző egyesület munkájának.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában