Sport és közösség

2024.06.04. 17:00

Családi nap a Kulcsi Sport Egyesületnél

A Kulcsi Sport Egyesület ismét bizonyította, hogy a közösség összetartása és a sport iránti szenvedély kéz a kézben járnak.

Török Tímea

Fotó: Rizmayer János

2024. június 2-án, vasárnap az egyesület családi napot szervezett, amelyre minden sportkedvelőt, sportolót és leendő sportolót, valamint családjaikat is meghívták a helyi sportpályára. Az esemény célja az volt, hogy közelebb hozza egymáshoz a közösség tagjait, és lehetőséget biztosítson a sportolás örömeinek megtapasztalására.

Fotó: Boros Zalán

A rendezvény 8 órakor vette kezdetét, és a nap folyamán számos izgalmas programmal várták az érdeklődőket. A szervezésben jelentős szerepet vállalt Szabados Imre egyesületi elnök, aki mellett Boros Tamás, Posch János, Horváth László, Wégner Richárd, Lengyel Zoltán és Hegyi Zita is tevékenyen hozzájárultak a nap sikeréhez.

Fotó: Rizmayer János

A sportnap során az egyesület különböző sportágai mutatkoztak be, lehetőséget biztosítva a résztvevőknek, hogy kipróbálják magukat ezekben. Az esemény egyik fénypontja Weigner Richárd, a gyerekek erőnléti edzőjének bemelegítő edzése volt, amelyen nem csak a kicsik, de kísérőik is aktívan részt vettek, így mindenki mozgalmasan kezdhette a napot.

A sportolni vágyókat különböző programok várták, többek között foci toborzás és íjászkodás is szerepelt a kínálatban. Ezek a programok remek alkalmat biztosítottak arra, hogy a résztvevők megismerkedjenek a sportágakkal és egymással. Házi bajnokság keretében barátságos mérkőzéseken mérhették össze tudásukat a szomszédos települések U7 és U9 csapatai.

Fotó: Boros Zalán

A kupa különlegessége volt, hogy mintegy 60, egyesületi szinten futballozó gyermek vett részt a mérkőzéseken, akik Kulcsról, Dunaújvárosból, Rácalmásról és Baracsról érkeztek. A barátságos hangulatú mérkőzések során minden gyermek aranyérmet kapott, így a nap végére mindenki győztesként térhetett haza.

A sportnap zárásaként közös ebédre invitálták a résztvevőket, ahol a finom paprikás krumpli mellett lehetőség nyílt az élmények megosztására és az új ismeretségek elmélyítésére. 

 

Az esemény sikerét a résztvevők lelkesedése és a szervezők elkötelezettsége garantálta. A Kulcsi Sport Egyesület nem csupán a sport iránti szeretetet ápolja, hanem egy erős, összetartó közösséget is épít. A családi nap tökéletes példája volt annak, hogy a sport hogyan hozhatja össze az embereket, és hogyan teremthet emlékezetes pillanatokat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Fotó: Boros Zalán

A Kulcsi Sport Egyesület jövőbeni céljai között szerepel a szabadidőeltöltés lehetőségeinek további fejlesztése és további hasonló események szervezése, amelyek  a közösség tagjainak biztosítják, hogy aktívan részt vegyenek a sportéletben, és megismerjék az egyesület programjait. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában