Egymillió találkozás

2024.06.08. 17:16

Három dédunokám jövője a fontos

Fekete Györgyi

Az egymillió találkozás napján Magyar András polgármester-jelölt is nagyon fontosnak tartotta, hogy elkísérje a képviselő-jelölteket, akik személyesen kopogtak be a választókhoz, hogy átadják Orbán Viktor miniszterelnök üzenetét.

Örülnek, hogy megismerhették személyesen is Magyar Andrást

Kozári Józsefné Ida néni a Martinovics utcai lakásukban fogadták Magyar Andrást és Sártory Endrét. 

A képvisel-jelölt már elintézte, hogy a mozgóurna a rendelkezésükre állhasson  majd a szavazás napján, hiszen nagyon nehezen tud mozogni az idős házaspár. 

Ida néni elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy élhessen a választójogával:

 Van három dédunokám azoknak a jövője nagyon fontos számomra, így mindenképpen elmegyünk szavazni - magyarázza 

- Mi alapján fog dönteni?

- Egy a szimpátia, a másik a törődés, az emberek elismerése... A férjemmel egy véleményen vagyunk immáron lassan 60 éve. Most is ...

Sártory Endrét is szimpatikusnak találta az idős házaspár

Kozári József bácsi, aki közben házi készítésű szörppel vendégeli meg a látogatókat hozzáteszi, hogy  amikor 1991-ben először találkozott Orbán Viktorral az volt az érzése, hogy ez a fiatalember olyan, mintha Petőfi lenne, annyi hit és lelkesedés volt sugárzott belőle. Örülnek, hogy megismerték Sártory Endrét, aki nagyon szimpatikus számukra, s úgy vélik, hogy a korábbi Fidesz képviselőkhöz hasonlóan vele is nagyon jó lenne a kapcsolatuk. Korábban Lőrinczi Konrád és Cserni Béla képviselte őket, azt mesélték, hogy a mai napig megköszöntik egymást névnapokon.  Személyes jó kapcsolatuk alakult ki, remélik, hogy Sártory Endrének is lehetősége lesz erre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában