A munka ősszel kezdődik

2024.06.24. 16:00

Kulcson is átvették a megbízólevelet

Koppány Emese, a Helyi Választási Bizottság (HVB) elnöke, a Helyi Választási Iroda vezetőjének dr. Neumann Helgának a jelenlétében ünnepélyes keretek között átadta a megválasztott polgármester, és helyi önkormányzati képviselők megbízóleveleit Kulcson.

Török Tímea

Fotó: Török Tímea

2024. június 20-án, csütörtökön reggel a kulcsi polgármesteri hivatal dísztermében Koppány Emese, a HVB elnöke elmondta, hogy a június 9-i szavazás egy majd 24 órás folyamat volt, amely problémamentesen zajlott. Kollégáinak a szavazókörben nagy figyelmet és kitartást igénylő munkáját ezúttal is köszönettel elismerte. Majd az elnök gratulált és jó munkát kívánt a megválasztott új önkormányzati testületnek.

Ezt követően átadták a megbízóleveleket, elsőként Jobb Gyula polgármesternek és a megválasztott képviselők közül a jelen lévő Deák Ibolyának, Tóthné Vass Anitának, Fekete Ágotának, Márkovicsné Fejes Gizellának és Oberrect Tamásnak. 

Posch János szintén mandátumot szerzett önkormányzati képviselőként, de ő majd egy későbbi időpontban veszi át a megbízó levelét. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában