Ünnepi pillanatok

2024.06.20. 12:39

Várjuk a ballagásról készült olvasói fotókat

Duol.hu

Fotó: MW archív

A ballagás az élet egyik legemlékezetesebb és legmeghatóbb pillanata, amely minden diák és család számára különleges jelentéssel bír. Ezek a pillanatok nem csak az iskolai évek végét, hanem egy új fejezet kezdetét is jelképezik. Szeretnénk, ha megosztanátok velünk az idei ballagási élményeiteket!

Oszd meg velünk a legszebb friss ballagási képeidet!

Akár ballagó vagy, akár családtagként, vagy ismerősként ünnepeltél, örömmel várjuk az idei ballagásról készült fotókat és a hozzájuk tartozó történeteket. Legyen szó az ünnepi ruhában mosolygó diákról, a virágok tengerében álló ballagóról vagy egy megható családi pillanatról – minden kép különleges.

Hogyan küldheted el a fotóidat? 

Küldd el a fotóidat a [email protected] email címre. Kérjük, hogy a tárgymezőbe írd be: "Ballagási Fotó".

Kérjük, hogy az alábbi információkat mindenképpen add meg:

  • A ballagó neve
  • Az iskola neve
  • Egy rövid leírás a képen látható pillanatról vagy emlékről

Képgaléria készül az olvasói fotókból

A beküldött fotók közül kiválasztjuk a legjobbakat, amelyek megjelennek a weboldalunkon, vagy a közösségi média felületeinken. 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megörökítsd és megoszd a ballagás pillanatait másokkal is! Várjuk a fotókat és a történeteket, hogy együtt ünnepelhessük ezeket a felejthetetlen pillanatokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában