Figyelj rá(n)k!

2024.07.10. 18:00

Életeket mentő harc a mellrák ellen, ne maradj ki

A mellrák elleni küzdelem jegyében egy különleges eseményt szervez a Carissa Sportegyesület október 12-én, a dunaújvárosi házasságkötő teremben. Az egész napos program célja, hogy felhívja a figyelmet a mellrák megelőzésére, kezelésére és az érintettek támogatására.

Török Tímea

Tóth Imre

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az esemény 10 órakor veszi kezdetét és 13 óráig tart. A nap folyamán neves szakértők, orvosok és plasztikai sebészek tartanak majd előadásokat, amelyek minden nő számára hasznos és fontos információkat tartalmaznak. 

Több kolléganőnk és ismerősünk is érintett ebben a betegségben, így különösen fontosnak tartjuk, hogy minél többen tájékozódjanak a megelőzésről és a kezelési lehetőségekről

– nyilatkozta Tóth Imre, a Carissa Sportegyesület elnöke.

A rendezvény programja sokszínű és érdekes lesz, hiszen az előadások mellett interaktív programok is várják a látogatókat. Az esemény zárásaként egy nagyszabású sétát is szerveznek motoros felvezetéssel, amely szimbolikusan is felhívja a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre.

A szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy az esemény minél több emberhez eljusson és minél több érdeklődőt vonzzon. 

Szeretnénk, ha mindenki, aki részt vesz a rendezvényen, fontos információkkal gazdagodna, és úgy érezné, hogy tett valamit az egészségéért

– tette hozzá Tóth Imre.

Az előadók és a program részletei hamarosan elérhetők lesznek a Carissa Sportegyesület honlapján és közösségi média oldalain. Mindenkit szeretettel várnak, hiszen ez a rendezvény minden nő számára fontos és hasznos lehet, függetlenül attól, hogy érintett-e a betegségben vagy sem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában