Játszótéravató

2024.07.22. 14:00

Hatalmas Dínó-M Dánom volt Rácalmáson - képgalériával

Duol.hu

Fotó: LI

Július 19-én örömmel vették birtokba a gyerekek a "Rácalmási Dínót", az új, többfunkciós játékszert a Millenniumi Park játszóterén. A sztegoszauruszt áformázó, 4,5 m magas, több mint 5 méter hosszú, mászófalat, csúszdát és mászókát is magába foglaló ügyességi játékot hároméves kortól használhatják a gyerekek. 

Rácalmás Város Önkormányzata – a Manóvár Óvoda és a Jankovich-kúria közreműködésével – vidám családi délutánt szervezett annak örömére, hogy megérkezett a játszótérre az új játék. Három órán keresztül igazi programkavalkád várta a kisgyermekes családokat. Hatalmas sikere volt a dínótojás keresésnek, több száz műanyag tojást rejtettek el a szervezők a játszótéren, az ügyes megtalálók dínós ajándékokra válthatták be a tojásokban található szelvényeket. Az ingyenes programot arcfestés, csillámtetoválás, kézműveskedés, aszfaltrajzverseny, ügyességi és memóriajáték, valamint dínós fotósarok is színesítette. A Rácalmás Sportegyesület önkéntesei frissen készült hotdoggal kedveskedik a gyerekeknek, a Dínó Bárban pedig frissítő „dínólimonádét” kaptak inni. Derűs, pezsgő hangulatú nyári délután volt – remélhetőleg mindenki örömére. 

Szilágyi Irén

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában