Iskolalátogató 3.

2024.08.31. 13:00

A DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola öt új osztály indít

Hogyan készültek fel a szakképző intézmények az új tanévre sorozatunkban ezt szeretnénk bemutatni.

Fekete Györgyi

Forrás: dunaujvarosiszc.hu

Dunaújvárosi SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola a kereskedelem és a vendéglátás területén képezi a szakembereket nappali és esti tagozaton egyaránt. Az intézmény élén változás történt  az idén, mivel Magyar Andrást főigazgatóvá nevezték ki, így megbízott igazgatóként az új igazgatói pályázatig Magyarné Pocsai Henriett korábbi igazgató-helyettes látja el az intézmény vezetését:

– Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola évnyitó ünnepsége szeptember 2-án 9 órakor kezdődik. A kereskedelem ágazatban két osztályt, a turizmus-vendéglátás ágazatban pedig három új osztályt indítunk. Ezen kívül nagy létszámmal indul az érettségire felkészítő kétévfolyamos képzésünk is esti tagozaton. Szakos ellátottságunk a többi iskolához hasonló. Szeptember 15-ig várjuk a 16 évnél idősebbek jelentkezését felnőttoktatásunkba. Négy szakma közül lehet választani: kereskedelmi értékesítő, logisztikai ügyintéző, szakács és cukrász.

Tanulóink többsége egybefüggő szakmai gyakorlatot teljesített a nyár folyamán, de maradt még néhány hetük pihenni is. 

Várják az új tanévet, hogy ismét együtt legyenek, és új ötletekkel álljanak elő a közösségi médiumok felületein. Idén is lesz egy-két meglepetés! A házirendben komoly változás lesz a mobiltelefon használatának korlátozása, de bízunk benne, hogy tanulóink megértik és elfogadják ennek a szabálynak a célját és jobbító szándékát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában