Állami ünnepünk alkalmából

2024.08.23. 17:00

Elismerést kapott Katona-Tischner Judit alezredes

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából Schmehl János bv. vezérőrnagy, az országos parancsnok biztonsági és fogvatartási helyettese elismeréseket és jutalmat adott át a kollégák számára.

Molnár Emese

Mint arról a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokága beszámolt, Sulyok Tamás, Magyarország köztársasági elnöke a belügyminiszter előterjesztésére a magyar arany érdemkereszt kitüntetést adományozott a büntetés-végrehajtási szervezet állományában végzett, közel három évtizedes magas szintű szakmai munkája elismeréseként Matovics Csaba ezredesnek, a III. Agglomerációs Központ parancsnok-helyettesének. A magyar ezüst érdemkereszt kitüntetésben részesítették a büntetés-végrehajtási szervezet állományában végzett, több mint két évtizedes példaadó szolgálati tevékenysége elismeréseként Káldi Róbert alezredest, az V. Agglomerációba tartozó Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet osztályvezetőjét. 

Több évtizedes szolgálatukat ismerték el az ünnepen. Fotók: BVOP.

A magyar bronz érdemkereszt kitüntetést a büntetés-végrehajtási szervezet állományában végzett közel három évtizedes kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül Lábas Lászlóné címzetes főtörzszászlósnak, az V. Agglomerációba tartozó Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet segédelőadójának; a büntetés-végrehajtási szervezet állományában végzett közel három évtizedes kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül Muróczki János főtörzszászlósnak, a II. Agglomerációba tartozó Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet megbízott biztonsági tisztjének; a büntetés-végrehajtási szervezet állományában végzett több mint két évtizedes kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül Bőgérné Berki Ildikó címzetes törzszászlósnak, a IV. Agglomerációba tartozó Váci Fegyház és Börtön segédelőadójának; valamint a büntetés-végrehajtási szervezet állományában végzett közel három évtizedes kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül Gyarmati László törzszászlósnak, a Büntetés-végrehajtás Gazdasági Ellátó Intézete műhelyvezetőjének adományozták. Ezeket az elismeréseket a belügyminisztériumban megrendezett ünnepségen adták át augusztus 15-én.

 Schmehl János bv. vezérőrnagy elismeréseket és jutalmat adott át a kollégák számára. Fotók: BVOP.

A szolgálati emlékplaketteteket, miniszteri elismerő okleveleket, ajándéktárgyakat pedig az augusztus 16-i ünnepségen vehették át a kimagasló munkát végző bv-s kollégák az országos parancsnokságon. A díjazottak között volt a II. Agglomerációba tartozó Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet osztályvezetője, Katona-Tischner Judit alezredes, aki már 2001 májusa óta teljesít itt példaértékű szolgálatot. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában