Nagyvenyim

2024.08.21. 18:58

Felmérik, kinek okoz nehézséget Mélykútról az iskolába bejutás

Körmendi Erzsébet

Illusztráció

Fotó: MW

Nagyvenyim Nagyközség Önkormányzata a Facebook-oldalán tette közzé Vargáné Kaiser Katalin polgármester, hogy az önkormányzat a mélykúti családok segítésének céljából felmérést végez atekintetben, hogy hány kisgyermek vonatkozásában jelentene tényleges segítséget az oktatási időszakban Mélykút és Nagyvenyim között, a gyermekek nagyvenyimi oktatási-nevelési intézményekbe (bölcsőde, óvoda és általános iskola) történő beszállítását biztosító rendszeres kisbuszjárat elindítása. 

Ugyanis a rendelkezésre álló információink szerint a Mélykútpusztán élő kisgyermekes családok egy része számára nehézséget okoz a gyermekek oktatási-nevelési intézményekbe történő napi bejutásának biztosítása.

Az önkormányzat arra kéri a Mélykúton élő gyermekes családokat, hogy az önkormányzat közösségi oldalán és hivatalos honlapján közzétett nyilatkozati lap kitöltésével jelezzék, lenne-e igényük az "iskolabuszra".

A nyilatkozati lapokat az alábbi email-címekre elküldve, vagy nyomtatott formában a családsegítőknek vagy a polgármesteri hivatalba leadva várják.

emailben a [email protected]

valamint a [email protected]

címekre fotóban, vagy szkennelve megküldve, illetve a Család-és Gyermekjóléti Szolgálat Nagyvenyim FB oldalon keresztül messenger üzenetben. Kérdéseiket a 30/7790533 telefonszámon tehetik fel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában