Rácalmási tábor

2024.08.22. 08:00

Víz nélkül nincs élet, lakóhely nélkül nincs otthon

Körmendi Erzsébet

Forrás: művelődési ház és könyvár

A Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár épületében számos tábor várta a gyerkőcöket az idei vakáció alatt is, hogy a nyári szünetben tartalmasan és kellemesen tölthessék a napjaikat közösségben. 

Forrás: művelődési ház és könyvár

Egyik ilyen volt a hosszú nevű - ám annál tartalmasabb -  "Víz nélkül nincs élet, lakóhely nélkül nincs otthon, Rácalmás az otthonom, ahol itthon vagyok!"  elnevezésű tábor, amely múlt héten fejeződött be, Bogár Szilvia tanítónéni vezetésével. 

Forrás: művelődési ház és könyvár

Az intézmény közösségi oldalának tanúsága szerint a nap első felében meseterápiás foglalkozáson vettek részt, amit a gyerekek rendkívül élveztek.  Ezt követően a Medusa Dance Crew néhány tagja látogatott el hozzájuk és közös táncolást tartottak, illetve egy bemutatót is láthattak a táncosoktól. 

Forrás: művelődési ház és könyvár

 Majd a délutánt a szabad játékra és a hét eseményeinek feldolgozására fordították a táborozók.  

Az intézmény vezetői és dolgozói remélik, hogy mindenki jól érezte magát, sokat szórakozott, és a játékokon keresztül új ismereteket is elsajátított. További szép nyarat és kellemes kikapcsolódást kívánnak mindenkinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában