M6-lezárás

2024.09.10. 19:00

Korlátozások az aszfaltozás miatt

Balla Tibor

Illusztráció

Fotó: Hegedûs Márta

Útépítés zajlik az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán a 70-es km-nél. A munka a gyűjtő elosztó pályát érinti, ami miatt a Dunaújváros-centrum csomópontban a le- és felhajtóágat sem lehet használni, a közelben található benzinkutas pihenőbe sem lehet kihajtani. Kerülni a Dunaújváros-észak csomóponton át lehet. Tankolni ebben az irányban a 31-es km-nél levő Keresztúri pihenőben lehet.

Az utinform.hu információi szerint az M8-as autópályán aszfaltoznak a 76-os és a 78-as km között, ezért jelenleg az 51-es főút felé tartók nem tudnak lehajtani a 6-os főúti csomópontban, és onnan a felhajtás sem lehetséges. Aki a 6-os főútról szeretne a Pentele híd felé felhajtani, annak először az M6-os autópálya felé kell elindulnia és az M6-M8 csomópontban visszafordulva tud a kívánt irányba tovább haladni. Aki a 6-os főútra akar lehajtani, annak előbb át kell mennie a hídon és az 51-es főútnál visszafordulva a túloldalról tudja elérni a 6-os főúti csomópontot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában