Szombati esemény

2 órája

Minden nap értéket adunk - Kultúrházak éjjel-nappal Nagyvenyimen

A Fontana Női Kar és a Szent Cecília Ének- és Zenekar közös verses-zenés előadását láthatják és hallhatják az érdeklődők a Kultúrházak éjjel-nappal 2024 országos program keretében Nagyvenyimen a Közösségi Ház nagytermében.

Körmendi Erzsébet

 A különleges hangzást ígérő zenei csemege szeptember 28-án, szombaton 17 órakor kezdődik az intézményben.

Minden nap értéket adunk
Minden nap értéket adunk: Fontana női kar

A résztvevők egyúttal megtekinthetik Tóthné Boldis Beáta alkotásaiból rendezett fine art fotókiállítást is.

A rendezvény ingyenes, de megkönnyíti a szervezők dolgát, ha előzetesen regisztrálnak rá. Regisztrálni lehet a 06-25-506-220-as telefonszámon, vagy személyen a könyvtár nyitvatartási idejében. 

Várják a vendégeket!

A Kultúrházak éjjel-nappal 2024 programsorozat keretében, szeptember 23 és 29 között között, immár egy teljes héten át várják országszerte több száz kulturális központban, és művelődési házban az érdeklődőket változatos és értékes programokkal.

 A

 Magyar Népművelők Egyesülete által tizenhét évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja 

az, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az idei jelmondatunk továbbra is a: „MINDENNAP ÉRTÉKET ADUNK” . Ezzel kívántuk jelezni, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában