Dunaújváros

2024.09.07. 16:00

Nagy az öröm a Vasváriban, készülhet a játéksziget

Mint azt megírtuk július 15-től ismét a Tesco-vásárlóin volt a sor, hogy eldöntsék, melyik projektötlet nyeri el a tetszésüket a körzetükben, egyúttal melyik közösségi kezdeményezés részesüljön nagyobb támogatásban. A vállalat évente kétszer hirdeti meg ezt a pályázatot a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

Duol.hu

Forrás: Az iskola Facebook oldala

A döntősök között volt a dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola alapítványa, „A Vasváris Gyermekekért Alapítvány”, amely egy játéksziget kialakítását szerette volna megvalósítani a diákjai számára.

Kitűzött céljuk megvalósulhat, ugyanis hivatalosan is értesítették az iskolát: 

Örömmel értesítjük arról, hogy a 2024 tavaszán meghirdetett Ön választ, mi segítünk program tizenötödik fordulójában az Ön körzetében az Ön által képviselt szervezetnek sikerült a legtöbb vásárlói szavazatot összegyűjteni, így Önök nyerték el a Tesco 400 000 forintos támogatását.

– írta közösségi oldalán az iskola.

Majd hozzátették: Nagyon nagy boldogság számunkra, hogy lehetővé tették ezt nekünk! Hatalmas köszönetünket fejezzük ki mindenkinek, aki vásárlását követően zsetont helyezett el a Vasvári Játéksziget projektjéhez. Nekünk ezek az érmék azt jelentik, hogy fejleszthetjük iskolánk udvarának játékparkját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában