Dunaújváros

2 órája

Széchenyi-hét - Véget ért

A Széchenyi-hét állandó forgatókönyve szerint idén is a négy végzős osztály pártnapjai szolgáltatták a programokat. Jövő héten kezdődnek a dolgos hétköznapok, véget ért a Széchenyi-hét.

Duol.hu

Hétfőn az Átutazók (12.A), kedden a Bistro (12.B), szerdán a Casino (12.C), csütörtökön pedig a Disney (12.E) uralta az iskolát az alsó évfolyamosok nagy örömére - ez volt a Széchenyi-hét.

Széchenyi-hét
Széchenyi-hét

Széchenyi-hét

A Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnáziumban csütörtökön délután nagy érdeklődés kísérte a pártvetélkedőt, amit a 10.B osztály szervezett a végzős társaknak. A vetélkedő győztesen a 12.E lett. Pénteken került sor a szavazásra, amikor minden gimnazista diák és a tanárok voksoltak. A diákönkormányzat tagjai számolták össze a szavazatokat. A vetélkedő és a szavazás együttes eredményeként a Bistro párt győzedelmeskedett.

Ugyanez a csapat nyerte a pénteken rendezett osztályok közötti akadályversenyt, melynek szervezése és lebonyolítása a 11.E feladata volt a tavalyi jó szereplés jutalmaként. Jövő héten kezdődnek a dolgos hétköznapok, illetve indulnak a táncpróbák a december 13-i szalagavatóra.

 
 

Olvasta már? Felavatták a gólyákat a gimiben - képgalériával

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában