Oktatás

2 órája

A Szent Pantaleon Kórház és a szakember-utánpótlás

Nagyon fontos nem csupán a diákoknak, hanem az intézményeknek és a vállalkozásoknak is, hogy megmutassák, érdemes náluk dolgozni, az ő szakmájukat választani. A Szent Pantaleon Kórház számára ezért is volt fontos Dunaújvárosi Szakképzés Napja.

Fekete Györgyi

A Szent Pantaleon Kórház is részt vett városunk legnagyobb pályaorientációs rendezvényén. A Dunaújvárosi Szakképzés Napja nem csupán a pályaválasztás előtt álló diákoknak volt fontos, még csak nem is csupán a technikumok és szakképző intézmények toborzási napja volt, hanem a leendő munkahelyek is bemutatkoztak. A szakmai tudást, s a majdani munkát és karriert biztosító intézményeknek ugyanolyan fontos volt, hogy meg tudják mutatni azt, hogy biztos munkahelyet és hasznos munkát kínálnak, ha az ő szakmájukat választják.

A Szent Pantaleon Kórház
A Szent Pantaleon Kórház mellett az OMSZ  is bemutatkozott a rendezvényen
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Így büszkén mutatta be a honlapján a Szent Pantaleon Kórház is hogy részt vettek a szakmák napja rendezvényen:

„Október 18-án a Dunaújvárosi SZC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola Szakképzés napja címmel nagyszabású pályaorientációs napot tartott, melyre 2017 óta minden évben sor kerül. A rendkívül színvonalas rendezvényen a pályaválasztás előtt álló diákoknak és szüleiknek lehetőségük volt tájékozódni az intézmények szakképzési kínálataiból, ezzel is segítve őket, hogy a számukra legmegfelelőbb szakmát tudják választani. Mivel kórházunk a Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégium duális partnere, így természetesen intézményünk is képviseltette magát.  Az Egészségfejlesztési Iroda munkatársaival karöltve, interaktív bemutatókkal, ismertetőkkel és tanácsadással igyekeztek kollégáink a jövő nemzedékét az egészségügyi pálya felé terelni. Bízunk benne, hogy sikerült az érdeklődőknek valamelyest bemutatni a szakma szépségét, és hamarosan köreinkben üdvözölhetjük őket.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában