Dunaújváros

2 órája

Az 5.a lett a hónap osztálya a Petőfiben

Bár már jócskán az októberben járunk, az idei tanévben sem maradhat el a tanév első hónap osztályának kihirdetése – adta hírül közösségi oldalán az iskola.

Duol.hu

Forrás: Az iskola Facebook oldala

Szeptemberben az osztályok kimagasló aktivitással vettek részt környezettudatos programokban, és ennek köszönhetően értékes pontokat gyűjtöttek. A tanulók többek között csatlakoztak a városi Mobilitási témahét rendezvényeihez, magaságyásokat rendeztek, virágot ültettek, valamint egy közös kerékpártúrán is részt vettek. Emellett a Mosolytáska akció keretében rengeteg használt iskolatáskát adományoztak, ezzel nemcsak jó ügyet szolgáltak, hanem pontokat is szereztek osztályaiknak.

A hónap során a legtöbb dicséretet a 7.a osztály gyűjtötte be, míg a két végzős osztály szerepelt a legjobban a mínusz pontok elkerülésében. A szeptemberi hónap legkiemelkedőbb teljesítményét azonban az 5.a osztály nyújtotta, így ők állhattak fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában