Dunaújváros

2 órája

Az egészségügyi szakmát mutatták be

Október 18-án a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum "Szakképzés napja” címmel nagyszabású pályaorientációs napot tartott, melyen a Szent Pantaleon Kórház munkatársai is részt vettek.

Duol.hu

2024.10.18. DUnaújvárosi Szakképzési Centrum Szakmák napja Dunaújváros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A közelmúltban megrendezett pályaválasztási esemény rendkívül magas színvonalon zajlott, ahol a diákok és szüleik első kézből tájékozódhattak az intézmények széleskörű szakképzési kínálatáról. Az esemény célja az volt, hogy segítsen a fiataloknak a legmegfelelőbb szakma kiválasztásában, és támogassa őket a pályaválasztási döntések meghozatalában.

Mivel a városi kórház a Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégium duális partnere, így az intézmény képviselői is részt vettek az eseményen, hogy bemutassuk az egészségügyi szakképzés lehetőségeit. Kollégáik az Egészségfejlesztési Iroda munkatársaival közösen interaktív bemutatókkal, részletes ismertetőkkel és személyre szabott tanácsadással igyekeztek felkelteni az érdeklődést az egészségügyi pálya iránt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában