Dobogón

2 órája

Gurisatti az ország második legjobb horgásza lett

Gurisatti Gyula ezüstérmet szerzett a mozgáskorlátozott horgászok tizennyolcadik alkalommal megrendezett országos bajnokságán.

Gallai Péter

A mozgáskorlátozottak országos bajnokságán Gurisatti Gyula ezüstérmes lett

Fotó: MOHOSZ

A MOHOSZ által szervezett megmérettetést Bátonyterenyén, a híres Maconkai víztározó területén rendezték meg a hétvégén. A szövetség honlapjának beszámolója szerint amikor is hideg idő és szép halak fogadták a bajnokságra érkező versenyzőket, közte a négyszeres világbajnok Gurisatti Gyulát, aki szintén horgászbotot ragadott. A versenyt két fordulóban rendezték meg múlt héten szombaton és vasárnap, amikor kilós kárászok és dévérek, valamint szép pontyok akadtak horogra. 

Gurisatti
Gurisatti Gyula a második nap nagyot hajrázott
Fotó: MOHOSZ

Igaz, első nap a horgászszerencse ekkor még elkerülte Gurisattit, aki az ötödik helyen végzett 9125 grammal.A második körben, vasárnap aztán alaposan beerősített a dunaújvárosi sportember, nagy hajrájának köszönhetően 21 400 grammnyi hal került a szákjába, amivel a második helyen zárta ezt az etapot. Ezzel pedig az összesített eredmények alapján övé lett az ezüstérem 30 525 grammal. A bajnok Jéger Szabolcs lett, aki 54.225 grammos fogással szerezte meg a győzelmet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában