Szakmai program

3 órája

Karriernap volt egészségügyi dolgozóknak

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház is részt vett azon az állásbörzén, melyet a Semmelweis Egyetem szervezett október 11-én az egészségügyi szakterületen tanulók, a végzéshez közeli orvostanhallgatók, rezidensek, illetve más érdeklődő álláskereső számára. Sikeres karriernap volt.

Körmendi Erzsébet

Karriernapon vett részt a kórház

Forrás: DH

A karriernap érdességeiről a Szent Pantaleon Kórház számolt be az internetes honlapján. Az alábbiakat olvashatjuk a tájékoztatóban.

karriernap
A karriernap eseményén részt vett a városi kórház is
Forrás: DH

"A Semmelweis Egyetem ötödik alkalommal szervezte meg az Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze elnevezésű rendezvényt, amely eleinte egyetemi kezdeményezés volt, ám a nagy érdeklődésnek köszönhetően mára országos jelleget öltött.

A minden egészségügyi szakmát megszólító eseményen a szakmai előadások mellett az egyetem kiemelt hangsúlyt fektetett a leendő munkáltatók személyes megjelenésére, így az ország teljes területéről lehetőséget adtak a bemutatkozásra. Az ingyenesen látogatható rendezvényen az érdeklődők közel negyven munkáltatói standnál kaphattak válaszokat kérdéseikre és értesülhettek első kézből a munkalehetőségekről.

Sikeres karriernap volt

Kórházunk a Semmelweis Egyetem Gyakorló Kórházaként jelent meg a Karriernapon. Standunknál dr. Szilágyi Örs főigazgató, Stipkovits Gabriella humánerőforrás gazdálkodási osztályvezető, Fehér Magdolna oktatásvezető és helyettese Oroszi Csilla, valamint Pintér Liza egészségügyi projektmenedzser képviselte és mutatta be intézményünket ismertető kiadványokkal, játékos feladatokkal, valamint kreatív és mókás, egészségügyi köntösbe bújtatott ételekkel.

Bízunk benne, hogy néhányuk érdeklődését sikerült felkelteni, és hamarosan betegellátó osztályaink valamelyikén üdvözölhetjük őket. Pácienseinkkel együtt szeretettel várjuk őket!"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában