Faluházi esték

2 órája

Liptai Claudia exkluzív: most kaptuk a hírt, Iváncsán is fellép októberben

Iváncsán októberben folytatódik a Faluházi Esték sorozat, ahol egy különleges előadással várják a közönséget. A Clauságok című önálló est keretében Liptai Claudia lép színpadra, és korábban máshol nem hallott, exkluzív történeteket oszt majd meg.

Török Tímea

A híres televíziós és média személyiség, Liptai Claudia, csak néhány órája jelentette be, hogy folytatja őszi turnéját, és az egyik legjobban várt előadását Iváncsán tartja. A Clauságok című önálló esttel Kiskunlacháza és Tiszafüred után most Iváncsa közönsége is megtapasztalhatja azt a különleges élményt, amelyről eddig csak a legnagyobb rajongók álmodtak.

Liptai Claudia Iváncsán olyan történeteket is megoszt majd, amelyek sehol máshol nem hangzottak el – izgalmas, szórakoztató, sőt, akár titkos részletek is várják a résztvevőket. Az előadást a Faluházi Esték Iváncsán sorozat részeként október 20-án rendezik meg, vasárnap este 18:00 órától a faluházban.

Ne maradjon le Liptai Claudia őszi turné állomásairól, találkozzon személyesen a sztárral mert a Clauságok című előadás a művésznő ígérete szerint majd mindenkit meglep. 

Liptai Claudia önálló estjét október 20-án tekinthetik meg az érdeklődök Iváncsán Fotó: IKÖ

Liptai Claudia őszi turné állomásai, amelyeket eddig nyilvánosságra hozott :

  1.  2024. október 10. Kiskunlacháza
  2.  2024. október 17. Tiszafüred
  3. 2024. október 20. Iváncsa 

Liptai Claudia az októberi fellépéseit majd novemberben és decemberben további előadások fogják követni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában