Közösen folytatják

3 órája

Megalakult az új képviselő-testület Kisapostagon

2024. október 9-én tartották Kisapostag Község Önkormányzatának alakuló ülését, ahol az újonnan megválasztott képviselők és a polgármester megkezdték munkájukat. A testületben és a polgármesteri pozícióban nem történt változás, Nagy Attila polgármesterként folytatja a munkát, Márkli János és Verasztó Sándor pedig újból a település alpolgármesterei lettek.

Duol.hu

A fotón a kisapostagi új képviselő-testület tagjai, a bizottságok külsős és belső tagjai, valamint az alakuló ülést vezető jegyző és aljegyző láthatók

Az ülésen elsőként a választási eredmények ismertetésére került sor, majd az eskütételek következtek. A képviselők és a polgármester ünnepélyes keretek között tettek esküt, Nagy Attila pedig röviden bemutatta a következő évek terveit.

Csák Gábor a Helyi Választási Bizottság elnöke részletesen ismertette az önkormányzati választás eredményét

A testület titkos szavazással egyhangúlag újraválasztotta az alpolgármestereket, Márkli Jánost és Verasztó Sándort, akik szintén letették esküjüket. A bizottsági tagok kinevezése során sem történt változás, a Pénzügyi és a Településfejlesztési, Oktatási és Kulturális Bizottság összetétele is maradt a régi.

Nagy Attila, Kisapostag újra megválasztott polgármestere reményét fejezte ki, hogy a konstruktív munka folytatódni fog, amelyet megszoktak az utóbbi időben

Az ülés további része a Szervezeti és Működési Szabályzat felülvizsgálatával és a polgármesteri, valamint alpolgármesteri illetmények meghatározásával foglalkozott. Nagy Attila polgármester beszédében kiemelte a közös munka és a közösség érdekében végzett tevékenységek fontosságát, reményét fejezve ki a jövőbeni sikeres együttműködésre.

Az új testület célja, hogy a választók bizalmát megszolgálva folytassa a közösségért végzett munkát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában