Női Vállalkozói Klub

2 órája

Szily Nóra érkezik Dunaújvárosba

Novemberben újabb találkozót szervez a Női Vállalkozói Klub. Az eseményen Szily Nóra újságíró, pszichológus, tréner tart majd előadást.

Molnár Emese

A Női Vállalkozói Klub következő előadója Szily Nóra lesz novemberben. Fotó: a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara honlapja.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megvalósuló Női Vállalkozói Klub november 20-án (szerdán) 14 órától tartja soron következő találkozóját – adta hírül a kamara. Az esemény előadója Szily Nóra újságíró, pszichológus, tréner lesz. 

szily
November 20-án lesz a klub következő találkozója, amelyen Szily Nóra a bizalom témakörében art előadást
Fotó: Laczkó Izabella

Mint azt az előadóról és a rendezvény témaköréről írják, Szily Nóra három évtizeden át a kérdezésnek, kérdezésből élt. Igyekezett megfejteni, hogy miért nyílnak meg könnyedén az emberek egy beszélgetés alkalmával előtte. A dunaújvárosi találkozón a bizalomról, mint az emberi kapcsolatok alapvető tényezőjéről, az üzleti élet egyik alappilléről beszélgetnek. Sok kapcsolat érthető módon ezen áll vagy bukik, hiszen bizalom nélkül nincs üzlet. Vajon mi alapján döntjük el, hogy megbízunk valakiben? Merünk-e kockáztatni, vállalkozni? És ha már megvan a bizalom, tudunk-e őszintén nemet mondani? Cégvezetőként rendkívül fontos szem előtt tartani a prioritásokat, hiszen ez az alapja a sikeres döntéshozatalnak. Le tudjuk-e vetkőzni a megfelelési kényszereinket? Képesek vagyunk a fókuszpontot áthelyezni és figyelembe venni a nemet-mondás kockázatait?

Az ingyenes előadásra szeretettel várják a vállalkozások hölgyvezetőit. A részvételi szándékot jelezni kell előzetesen, mégpedig november 19-ig a kamara honlapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában