Nem lesz OTL Camp

2024.07.23. 15:00

Elmarad a hétvégi zenei fesztivál a kempingben

A szervezők tájékoztatása alapján elmarad a most hétvégére tervezett OTL Camp 2024 elnevezésű zenei fesztivál.

Molnár Emese

Nemrég adtunk hírt róla, hogy ezt a rendezvényt (amelyet tavaly rendeztek meg először Virágospusztán), idén városunkban, a Szalki-szigeti kempingben tartják meg július 25-27. között. Bár július 18-án még tájékoztató információkkal is szolgáltak az érdeklődőknek a közösségi oldalon a tervezett buliról, viszont másnap, július 19-én már arról tettek ki közleményt a szervezők, hogy végül elmarad a hazai trap, valamint az újvonalas hip-hop előadókat felvonultató fesztivál. 

"Olyan technikai problémákba ütköztünk, amik lehetetlenné teszik azt a minőségű szolgáltatást, amit magunk felől elvárunk. Őszintén sajnáljuk, és reméljük, hogy jövőre megvalósulhat a Camp"- olvasható a szervezők bejegyzésében. Azt is írták, hogy a Cooltix felületén vásárolt jegyeket természetesen visszaváltják, azonban a TicketSwap-on és más harmadik félen keresztül vásárolt jegyeket nem áll módjukban visszaváltani. A visszatérítésekhez az érintetek türelmét és megértését kérik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában